Commerciële omgeving

Uw medewerkers acteren in een commerciële omgeving waarbij zij telkens hun verkoopvaardigheden en kennis inzetten om klanten aan uw organisatie te binden. Daarnaast zijn hun competenties en motivatie tevens bepalend voor hun resultaat, om niet te zwijgen van de activiteit van uw verkopers.

De 4YourTalent monitor geeft voor al deze elementen op een heldere en overzichtelijke wijze een goed beeld van de ontwikkeling. Bovendien legt de monitor de vinger op de pijnplek wanneer de resultaten niet of onvoldoende naar wens zijn.

Dat doet zij door alle persoonlijke data van de gebruiker in de monitor (daarbij kunt u denken aan vaardigheden, product- en marktkennis, assessments, leerstijlen, DISC, enz.) te verzamelen, aan elkaar te linken en in relatie te brengen met verschillende resultaatgebieden zoals o.a. pijplijn-ontwikkeling, sales ratio’s, verkoopplan en activiteit. Niet alleen heeft u daarmee als manager perfect overzicht (op individueel- en team niveau), maar het maakt het voor de medewerker tevens mogelijk om zijn of haar salestargets te managen!

Graag vertellen wij u meer over de vele mogelijkheden van onze 4YourTalent monitor. Wellicht kunnen we het binnenkort uw eigen ontwikkel monitor laten zijn, want we kunnen het volledig voor u customizen. Indien u uw contactgegevens bij ons achterlaat dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij beloven u, dat wordt een interessante!