Hoe is onze tooling geprijsd?

U vindt het belangrijk om de medewerkers in uw organisatie te ontwikkelen. Ook zijzelf halen graag het maximale uit hun talenten. Met onze 4YourTalent monitor hebt u de tools in handen om een proces van continue ontwikkelen te realiseren en te stimuleren.

Binnen onze applicatie werken we met drie rollen: Talenten, Mentoren en Trainingsbureaus.

Iemand kan zowel de rol van mentor als talent hebben. De manager die bijvoorbeeld mentor is van zijn team, kan zelf ook een ontwikkeltraject volgen en heeft daarin de rol van talent.

Bent u een medewerker en een talent?

De talenten zijn medewerkers die zich ontwikkelen via de verschillende ontwikkelmodules uit de 4YourTalent monitor. Een talent krijgt toegang tot alle inzichten die gecreëerd worden binnen de applicatie over zijn eigen ontwikkeling.

 

De beschikbare ontwikkelmodules voor talenten zijn:

  • vaardigheden
  • kennis
  • competenties (alleen beschikbaar na online assessment)
  • motivatie
  • resultaat

Bent u een Mentor?

Een Mentor is iemand die bijdraagt aan de ontwikkeling van de medewerkers (de talenten) met behulp van onze applicatie. Dit kan bijvoorbeeld door het invullen van analyses of ontwikkelacties. Denk hierbij aan een manager die in de 4YourTalent monitor toegang heeft tot zijn team en daar alle ontwikkelacties voor het team kan uitvoeren. Binnen de applicatie moet informatie over een medewerker of team worden vrijgegeven aan een mentor voordat hij/zij iets kan doen.

Bent u een Trainingsbureau?

Als trainingsbureau bent u constant bezig met het maximaal ontwikkelen van de talenten van uw trainees. De 4YourTalent tool is ontstaan vanuit trainers met een ontwikkelvisie en gemaakt voor trainers met focus op ontwikkeling. Om die reden stellen wij de 4YourTalent tool gratis beschikbaar aan trainingsbureaus. Zo kunnen we het maximale uit talenten halen.

Voor Talenten
vanaf € 9,50 per maand

Gedetailleerd inzicht in jouw talenten aan de hand van analyses of assessments, afhankelijk van de gekozen ontwikkelmodules.

1 module € 9,50 p.m.
2 modules € 15,50 p.m.
3 modules € 20,50 p.m.
4 modules € 24,50 p.m.
5 modules € 27,50 p.m.

Voor Mentoren
vanaf € 2,50 per maand 

Volledige toegang tot de applicatie met beschikking over alle tools die nodig zijn om uw medewerkers maximaal te ontwikkelen.

Voor trainingsbureaus
gratis 

Volledige toegang tot alle tools welke u nodig heeft om uw trainingen bij uw opdrachtgevers te ondersteunen en de ontwikkeling vast te leggen.

De kosten worden per maand vooruit in rekening gebracht op basis van de in de voorafgaande maand ingeschakelde ontwikkelmodules.

Assessment pricing

Bekijk ook onze Assessment pricing