Lerende omgeving

Uw scholieren bereiden zich optimaal voor op een goede start in de arbeidsmarkt. Daarvoor ontwikkelen zij dagelijks hun vaardigheden, competenties en kennis op het gebied van hun toekomstige droombaan, waar ze vanaf dag 1 gemotiveerd naar toe werken.

De lerende omgeving van de 4YourTalent monitor helpt hen gedurende de studiejaren om inzicht te krijgen in hun ontwikkeling op die vlakken. Met de mogelijkheid om diverse assessments af te kunnen nemen waarbij competenties, drijfveren, favoriete leerstijl en talentontwikkeling gemeten wordt, begeleidt de monitor hen optimaal naar hun carrière doel. Bovendien wordt duidelijk hoe en waar u als opleider de begeleiding kunt verzorgen die nodig is, omdat precies wordt blootgelegd waar de aandachtspunten liggen. Daarnaast zijn alle stage opdrachten en -verslagen in het systeem opgeslagen, waarmee hun hele dossier in 1 omgeving is opgeslagen.

Alle verzamelde data gedurende de studie vormen een optimale aanvulling op hun CV die tijdens sollicitaties na de afgeronde studie nét het verschil kunnen maken!

Graag vertellen wij u meer over de vele mogelijkheden van onze 4YourTalent monitor. Wellicht kunnen we het binnenkort uw eigen ontwikkel monitor laten zijn, want we kunnen het volledig voor u customizen. Indien u uw contactgegevens bij ons achterlaat dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij beloven u, dat wordt een interessante!