De 4YourTalent monitor voor maximaal ontwikkelresultaat passend in uw omgeving

De 4YourTalent monitor bestaat uit een scala aan tools om de ontwikkeling van talenten op diverse niveaus in kaart te brengen en verder te ontwikkelen. Zo kunt u het maximale resultaat halen uit elk individu, team of zelfs de hele organisatie. Het bijzondere aan de 4YourTalent monitor is dat u zelf de modules 100% kunt aanpassen, zodat ze altijd passen bij de te ontwikkelen taken in uw omgeving. Uiteraard kunnen wij u helpen met de inrichting ervan. Leest u hieronder meer over de mogelijkheden per module.

Iedere gebruiker van de 4YourTalent tool krijgt toegang tot de algemene functionaliteiten die u hieronder ziet. Op deze manier krijgen talenten, mentoren en trainers inzicht in de ontwikkeling van het betreffende talent en kunnen ze gemakkelijk met elkaar hierover communiceren. Afhankelijk van de gekozen ontwikkelmodules krijgt u alle informatie die voor u en uw talenten belangrijk zijn.

Binnen de ontwikkelmodule vaardigheden kijken we heel specifiek naar hoe iemand een vooraf gedefinieerde vaardigheid of proces in de praktijk uitvoert. Middels coachingformulieren kan bijvoorbeeld door een manager of een trainer in de praktijk (coaching on the job) of tijdens een rollenspel vastgelegd worden wat er goed gaat en wat nog verdere ontwikkeling behoeft. De 4YourTalent tool legt alle resultaten hiervan vast in analyses en op een management dashboard. Vanzelfsprekend kan een talent ook een eigen beoordeling invullen of anderen om feedback vragen middels een formulier. Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om voor iedere beoordelaar op basis van de rol een weging te geven aan de ingevulde resultaten.

Iedere organisatie beschikt over bedrijfsspecifieke kennis die iedere medewerker moet beheersen. Deze kennis moet op niveau zijn, of het nu gaat om een huishoudelijk regelement of om specifiek om productkennis voor een accountmanager.

Binnen de 4YourTalent monitor is hiervoor de kennistest applicatie beschikbaar. U hebt zelf volledige controle over de content binnen deze applicatie. Zo kunt u gemakkelijk testen of het kennisniveau van een (potentiele) medewerker op het gewenste niveau is.

Daarnaast is het belangrijk dat kennis kan worden ontwikkeld. Dit gebeurt via de e-learning applicatie. Met gebruik van uw eigen content (video, afbeeldingen, tekst, PowerPoint, etc.) kunt u zelf eenvoudig de lessen samenstellen. Iedere les kunt u voorzien van een aantal vragen, zodat direct kan worden getest of het gewenste kennisniveau is bereikt. In de 4YourTalent monitor worden alle resultaten hiervan zichtbaar in de analysetool en op een management dashboard.

Voor het werkplezier van een medewerker en een goed resultaat binnen een afdeling of organisatie is het essentieel dat een medewerker op de juiste plek zit waar hij zijn talenten kan benutten. In de ontwikkelmodule ‘competenties’ kunt u testen welke aanleg een medewerker heeft op de gekozen competenties voor een bepaalde functie. De koppeling met de praktijk maakt u vanuit de module ‘vaardigheden’ waarin u kunt meten in welke mate de competenties in de praktijk worden toegepast.

Om te bepalen of iemand op de juiste plek zit, is inzicht in de persoonskenmerken en het leervermogen van een medewerker ook noodzakelijk. Binnen de module ‘competenties’ zijn hiervoor twee online assessments beschikbaar. De Reflector Big Five meet de vijf belangrijkste persoonlijke eigenschappen en het competentieniveau. De Connector Ability geeft een beeld van het leervermogen van een medewerker. Alle meetresultaten worden gedetailleerd weergegeven in de analysetool en het management dashboard van de 4YourTalent monitor.

De meer zachte eigenschappen van een medewerker hebben veel invloed op het behalen van het gewenste resultaat. Binnen de ontwikkelmodule ‘motivatie’ zijn verschillende testen en assessments beschikbaar waarmee persoonlijkheidskenmerken worden gemeten. Denkt u hierbij aan iemands drijfveren, leerstijlen of kleurprofiel. Zo krijgt u een totaalbeeld van harde en zachte kenmerken die invloed hebben op het te behalen resultaat. Alle meetresultaten worden gedetailleerd weergegeven in de analysetool en het management dashboard van de 4YourTalent monitor.

Vraag een gratis demo aan!

Heeft u interesse? Vraag dan op een eenvoudige manier de gratis demo aan zodat u 2 maanden lang zelf kunt ervaren hoe onze 4YourTalent monitor werkt!