Sportieve omgeving

Uw pupillen oefenen graag om steeds beter te worden in hun favoriete sport, waarbij de ontwikkeling van hun vaardigheden en kennis een belangrijke bijdrage levert aan hun niveau. De monitor met de sportieve omgeving van 4YourTalent kan uw pupillen helpen om beter te worden.

Met de 4YourTalent monitor wordt elke techniek (bijvoorbeeld een golf swing, een tennis service of een judo heupworp) op detailniveau vastgelegd waardoor duidelijk wordt welk stukje van de techniek nog verbeterd kan worden. De eventueel op video vastgelegde techniek kan in de monitor worden opgeslagen zodat zelfs de kleinste verbeterdetails worden blootgelegd. Daarmee groeien de sportieve resultaten vanzelf en haalt de sporter optimaal rendement uit de afgenomen lessen.

Graag vertellen wij u meer over de vele mogelijkheden van onze 4YourTalent monitor. Wellicht kunnen we het binnenkort uw eigen ontwikkel monitor laten zijn, want we kunnen het volledig voor u customizen. Indien u uw contactgegevens bij ons achterlaat dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij beloven u, dat wordt een interessante!