Verkoopplan

Voor uw commerciële medewerkers is er een speciale sales omgeving waarbij een koppeling gemaakt kan worden met uw CRM systeem. Indien u geen CRM gebruikt biedt de 4YourTalent monitor de mogelijkheid om belangrijke verkoop data te verzamelen.

Met deze data worden door u zelf in te stellen KPI’s duidelijk in beeld gebracht waarmee uw medewerkers kunnen bepalen welke concrete verkoopacties moeten worden uitgezet. Deze acties zijn individueel bepaald en daarmee altijd op maat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan meer telefonische acquisitie met grotere prospects zodat de pijplijn groeit naar het gewenste niveau, gerekend met de huidige visit/order ratio moet daarmee de target gerealiseerd kunnen worden. Of misschien wordt wel duidelijk dat de kwaliteit van het verkoopgesprek omhoog moet om betere conversies, en daarmee een betere target realisatie te krijgen.

Hoe dan ook, met het verkoopplan in combinatie met de management info (zie hierboven) worden de juiste acties uitgezet. Hiermee kan sturing worden gegeven aan het verkoopresultaat, zonder dat uw commerciële medewerkers zich opgejaagd voelen!