Wat kost een assessment?

De juiste medewerker op de juiste plek. Dat is de ideaalsituatie, want het leidt tot medewerkers die zich als een vis in het water voelen en het geeft het beste bedrijfsresultaat voor u. Dit bereikt u door het ontwikkelen van de al aanwezige medewerkers of door selectie van nieuwe medewerkers. Essentieel is een gedegen in de competenties, de drijfveren en het lerend vermogen van de (potentiele) medewerker.

Lees meer…

Reflector Big Five

Uw medewerkers worden echt succesvol als hun persoonlijkheid aansluit bij  de competenties die ze nodig hebben voor hun functie. Dan wordt energie omgezet in optimale prestaties en ontwikkeling. De Reflector Big Five Personality koppelt de persoonlijkheid van een medewerker aan de specifieke competenties die hij voor een functie nodig heeft. Zo ziet u of u de juiste persoon voor de functie hebt. De juiste medewerker op de juiste plek draagt bij aan het succes van uw organisatie.

€ 120 eenmalige kosten

Reflector Drives

Gemotiveerde medewerkers presteren beter en zijn meer betrokken.

Maar waar krijgen uw medewerkers energie van in hun werk? Hoe blijven medewerkers en teams betrokken en presteren ze beter? Reflector Drives geeft u snel inzicht in de persoonlijke drijfveren van individuele werknemers en van teams. Zo weet u welke doelen uw medewerkers nastreven en wat hen motiveert. Dit helpt u bij selectieprocessen en loopbaanontwikkeling.

€ 60 eenmalige kosten

Connector Ability

Cognitieve capaciteiten zijn de belangrijkste voorspellers van succes. En uiteindelijk wilt u natuurlijk beschikken over capabele mensen binnen uw organisatie. Maar hoe vergelijkt u medewerkers of kandidaten met verschillende culturele achtergronden, nationaliteiten en diploma’s? Met de cultuurarme Connector Ability test u daadwerkelijk de cognitieve capaciteiten van (potentiële) medewerkers. Met deze adaptieve capaciteitentest beschikt u snel over een betrouwbare uitslag.

€ 70 eenmalige kosten

Assessments worden afgenomen in samenwerking met;

Bekijk ook onze HR tool pricing