Het ontwikkelen van talent loopt als een rode draad door de carièrre van de oprichters Norman Eijck en Patrick van Rooij. Dat begon begin negentiger jaren met de ontwikkeling van hun eigen talent op de IVA in Driebergen, dé commercie en management opleiding voor de automotive industry.
Vanaf dit moment ontstond een vriendschap tussen twee studenten waarin er naast het stappen, golfen en andere leuke dingen doen ook altijd ruimte was voor het sparren over het mooie verkoopvak. “We deelden dan onze verkoop ervaringen met elkaar en dachten na over hoe bepaalde klant-situaties het beste aan te vliegen, uiteraard onder het genot van een biertje.” Later in hun carièrre, eenmaal op management- en trainer posities, ontstond tijdens dit soort momenten langzaam maar zeker de ontwikkelingsvisie die nu centraal staat in de 4YourTalent organisatie.

“Onze droom om samen een trainingsbureau op te zetten is na ruim 25 jaar sparren over ons mooie verkoopvak in 2016 werkelijkheid geworden. Er is niks mooier dan samen onze ervaring en expertises in te zetten om gezamenlijk met onze opdrachtgevers echt betekenisvol te zijn voor iedereen die wil groeien op commercieel- en managementvlak. Wij willen het maximaal haalbare uit ieders talent helpen halen… voor jouw talent dus!”

Naast onze eigen ervaring en expertise zetten wij graag de deskundigheid van onze partners in om het maximaal haalbare uit ieders talent te kúnnen halen. We gaan die samenwerking niet zomaar aan, we stellen hoge eisen aan hun bijdrage. Want alleen dan maken we gezamenlijk onze beloften waar… voor jouw talent dus!

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over 4YourTalent of onze diensten of onze partners? Neem dan gerust even contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.