4YourTalent monitor haalt het maximale uit uw talenten!

U hebt een organisatie met fantastische medewerkers. U vindt het belangrijk om hen te blijven ontwikkelen en uw medewerkers werken ook graag vanuit hun talenten. Hoe pakt u dat aan en hoe monitort u de voortgang? De 4YourTalent monitor biedt u alle opties die u nodig hebt om talent te ontwikkelen.

 

Ontwikkelen en monitoren in één

U wilt dat iedereen volgens vastgestelde (bedrijf)processen gaat werken of u wilt het kennisniveau, de competenties, leerstijlen of drijfveren van uw medewerkers of team in kaart brengen? De 4YourTalent monitor kan op verschillende gebieden de ontwikkeling van uw organisatie en medewerkers in gang zetten en stimuleren. De applicatie kent hiervoor verschillende modules. Bij een aantal modules meten we in praktijksituaties waar de talenten van uw medewerkers zitten en waar nog ontwikkelmogelijkheden zijn. In andere gevallen gebruiken we hiervoor online testen of assessments. De online assessments bieden wij altijd aan in samenwerking met Pi-Company (een GITP bedrijf) .

Het doel is altijd helder: een zeer gedegen beeld krijgen van de talenten, ontwikkelpunten of mogelijke doorgroeimogelijkheden van uw medewerkers.

 

Stuurinformatie

Als uw medewerkers een meetbaar resultaat moeten realiseren, dan is het mogelijk om deze gegevens te gebruiken binnen de 4YourTalent monitor. Op deze manier hebt u met deze applicatie een sturingsmechanisme in handen waarmee u exact kunt bijsturen waar nodig.

Vraag vrijblijvend een gratis Demo aan

Feedback

Maakt u bij de jaarlijkse beoordelingsgesprekken gebruik van een 360-feedback analyse? Binnen de 4YourTalent monitor is het mogelijk om zelf feedbackformulieren te maken. Deze op maat gemaakte formulieren kunt u vervolgens aan de respondenten binnen of buiten uw bedrijf sturen. De resultaten worden automatisch in het overzicht van uw medewerker zichtbaar.

 

Met de 4YourTalent monitor kunt u:

  • vaardigheden (processen) monitoren en op specifieke punten verder ontwikkelen
  • kennis op verschillende gebieden meten met kennistesten en ontwikkelen met e-learnings
  • competenties voor de huidige en toekomstige functie in kaart brengen
  • motivatie van uw medewerkers in kaart brengen en combineren met drijfveren en leerstijlen
  • resultaten koppelen aan vaardigheden, kennis, competenties en motivatie van uw medewerkers, teams of organisatie

 

Test zelf gratis de 4YourTalent monitor

Ervaar zelf hoe deze applicatie u kan helpen het maximale uit uw talenten te halen. U kunt nu gratis 2 maanden de module ‘Vaardigheden’ testen. Vraag het gratis demo account aan en overtuig uzelf van deze unieke monitor die alles heeft wat u nodig hebt.