Wanneer je ergens in investeert wil je ook een mooi rendement behalen. Zeker als je investeert in de ontwikkeling van commercieel talent. Maar wat mag deze ontwikkeling kosten? En bij welk resultaat is het juiste rendement behaald? Het antwoord op deze laatste vraag is natuurlijk afhankelijk van diverse factoren. Welke doelstelling heb je bij het investeren in de commerciële ontwikkeling van talenten? Moet de omzet per medewerker omhoog, zit er nog ruimte in de marges, of misschien wel beide? Wat is het niveau van de individuele teamleden, en tot welk niveau moeten ze komen? Hoe gemotiveerd zijn ze om een goede investering in zichzelf te doen?

Samen bekijken we kritisch de organisatie doelstellingen en formuleren ze concreet. Pas daarna kunnen wij kijken met welk ontwikkelplan (binnen de 4YourTalent ontwikkelvisie) we samen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het team. Natuurlijk kijken we dan ook naar welke investering hier tegenover staat, dit is altijd maatwerk.

Laten we een afspraak maken om te onderzoeken hoe 4YourTalent kan helpen met het borgen van jullie structurele commerciële ontwikkeling. Dat kan met onderstaande link.

Verkoop training

Wanneer je ergens in investeert wil je ook een mooi rendement behalen. Zeker als je investeert in de ontwikkeling van commercieel talent. Maar wat mag deze ontwikkeling kosten? En bij welk resultaat is het juiste rendement behaald? Het antwoord op deze laatste vraag is natuurlijk afhankelijk van diverse factoren. Welke doelstelling heb je bij het investeren in de commerciële ontwikkeling van talenten? Moet de omzet per medewerker omhoog, zit er nog ruimte in de marges, of misschien wel beide?

Verkoop training

Wat is het niveau van de individuele teamleden, en tot welk niveau moeten ze komen? Hoe gemotiveerd zijn ze om een goede investering in zichzelf te doen? Samen bekijken we kritisch de organisatie doelstellingen en formuleren ze concreet. Pas daarna kunnen wij kijken met welk ontwikkelplan (binnen de 4YourTalent ontwikkelvisie) we samen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van het team. Natuurlijk kijken we dan ook naar welke investering hier tegenover staat, dit is altijd maatwerk.

Laten we een afspraak maken om te onderzoeken hoe 4YourTalent kan helpen met het borgen van jullie structurele commerciële ontwikkeling. Dat kan met onderstaande link.