Commerciële training voor uw verkopers en managers

4YourTalent levert een structurele bijdrage aan de ontwikkeling van uw verkoopmedewerkers, -team(s) of zelfs de hele -organisatie, in de breedste zin van het woord. Dat doen wij middels het geven van op maat gemaakte commerciële training aan uw medewerkers en managers. Coaching van de deelnemers als opvolging op de training, het faciliteren van interne opvolging en het bieden van een online ontwikkelplatvorm waarmee we uw investering in ontwikkeling kunnen borgen zijn daarnaast cruciaal voor optimale ontwikkelresultaten.

Training heeft geen zin heeft wanneer het niet structureel wordt opgevolgd. Opvolging heeft geen zin wanneer je niet inzichtelijk maakt wat er goed gaat en wat nog aandacht behoeft. Deze elementen komen samen in een unieke ontwikkelingsvisie.

 

Verkooptraining met gegarandeerd resultaat

Een verkooptraining is pas op maat wanneer in samenwerking met uw management gebouwd wordt aan een verkoopmethodiek die past binnen uw branche en bij uw klanten. Hiermee creëren we een werkwijze die precies is zoals u wilt dat uw verkopers uw organisatie vertegenwoordigen.

Uw medewerkers ontdekken, samen met het management, tijdens spar-/ trainingssessies wat de meest logische werkaanpak is in de eigen praktijk. Er wordt een effectieve structuur aangebracht die bij de medewerkers past.

Met onze unieke aanpak middels training, opvolging en vastlegging in de 4YourTalent monitor kunnen wij aantonen dat er gegarandeerd gedragsverandering plaatsvindt.

 

Coaching als opvolging van de verkooptraining

Zoals gezegd, geen training zonder opvolging… Hier ligt de grootste uitdaging voor de meeste organisaties. Alleen met de top-down focus op de fase na de training worden tijdens de training verkregen inzichten omgezet in “kunnen”.

Coaching is een belangrijk middel om dat te bereiken. 4YourTalent verzorgt coaching aan de deelnemers na de training, maar ook het (verkoop)management zal hier zeker bij betrokken worden. Met een training coaching vaardigheden én effectieve opvolging daarop faciliteert 4YourTalent de belangrijke opvolging intern binnen uw organisatie, vooral ook op lange termijn.

 

4YourTalent Monitor, ontwikkeling vastleggen en monitoren in het dashboard

U investeert tijd en geld in uw medewerkers… maar wat levert dat nou op?

Met de online 4YourTalent Monitor krijgen u en uw medewerkers inzicht in hun ontwikkeling na de training en tijdens de coaching. Er wordt precies in kaart gebracht wat er goed gaat en wat nog verdere aandacht behoeft. Dat kan op het gebied van hun vaardigheden zijn, maar indien gewenst ook op het gebied van hun kennis, competenties of motivatie… alles wat nodig is om het gewenste resultaat of uitvoering van een bepaalde taak te behalen!

Informatie aanvragen