Toen wij in 2016 als oprichters van 4YourTalent onze brede commerciële werkervaringen naast elkaar legden, ontstond er een mooi pallet aan expertises die wij gezamenlijk inzetten om onze opdrachtgevers te kunnen helpen met structurele commerciële groei. Dat doen wij met een uitgesproken ontwikkelingsvisie, we doen dat anders dan anderen en uiterst effectief!

Hoe wij dat voor jouw organisatie kunnen doen? Laten we een afspraak plannen om hier samen over te sparren. Hieronder krijg je alvast inzicht in onze expertises:

Wanneer ben je als commercieel medewerker succesvol? Is dat wanneer je de targets hebt gehaald, wanneer je betere marges uit onderhandelt, of wanneer jouw klanten zich goed begrepen voelen? Kan het worden afgemeten aan de ruime productkennis en ervaring in de branche? Of heeft het vooral te maken met een hoge activiteit?

Lees meer…

Training is een van de meest ingezette vormen om vaardigheden te ontwikkelen, gemiddeld heeft elke commercieel medewerker 4 tot 5 verkooptrainingen gevolgd gedurende zijn/haar loopbaan. Hoe houden wij deze volgende verkooptraining dan interessant? En hoe kunnen wij jou inspireren om opnieuw of verder te investeren in jouw ontwikkeling?

Lees meer…

Tijdens een training wordt je bewust van wat je allemaal al goed doet en waar nog ruimte zit voor verbetering. Dat betekent overigens nog niet dat je de nieuwe of vernieuwde materie direct na de training al beheerst en ook uitvoert. Hoe komt dat toch? Wat maakt dat verandering van gedrag (lees: uitvoering van de materie in de praktijk) zo lastig is?

Lees meer…

Commerciële ontwikkeling is een ruim begrip, het is onder te verdelen in de ontwikkeling van jouw Vaardigheden, Kennis, Competenties en Motivatie. Hoe meer je ontwikkelt in deze onderdelen, hoe beter het resultaat zal zijn. Maar hoe weet je nou op welk niveau deze onderdelen staan? Met welke verkoopvaardigheden kun je nog concrete stappen maken? Op welk gebied (product, markt, concurrentie, enz.) is er nog ruimte om jouw kennis te vergroten?

Lees meer…

Even tijdelijk een uitdaging op management-vlak? Moet de invulling van een management-vacature worden overbrugd, of is een van de managers onverhoopd langdurig ziek? Als interim manager zijn wij per direct hands-on inzetbaar voor de aansturing van die teams waar klant-contact plaatsvindt. De managers van 4YourTalent hebben allemaal veel (internationale) ervaring opgedaan in diverse management functies in verschillende branches, altijd in commerciële omgevingen.

Lees meer…

Nagenoeg elke onderneming is in beweging. Soms door de omgeving gedreven, vaak omdat de ondernemer wil groeien met het bedrijf.  En elke groei gaat gepaard met de nodige uitdagingen en vooral vragen: Hoe vind je een nieuwe afzetmarkt? Moet er personeel bij? Met welke stappen laat ik het bedrijf op een gezonde manier groeien? Wat voor een impact heeft de groei straks voor de bestaande mensen en afdelingen binnen de organisatie? Hoe manage ik dat proces überhaupt?

Lees meer…

Heb je vragen?