Je vindt het belangrijk om de medewerkers in jouw organisatie te ontwikkelen. Ook zijzelf halen graag het maximale uit hun talenten. Met onze 4YourTalent monitor heb je de tools in handen om een proces van continue ontwikkelen te realiseren en te stimuleren.

Binnen onze HR tool werken we met drie rollen: Talenten, Mentoren en Trainingsbureaus.

Iemand kan zowel de rol van mentor als talent hebben. De manager die bijvoorbeeld mentor is van zijn team, kan zelf ook een ontwikkeltraject volgen en heeft daarin de rol van talent.

4YourTalent modules

Ben je een medewerker en een talent?

De talenten zijn medewerkers die zich ontwikkelen via de verschillende ontwikkelmodules uit de 4YourTalent monitor. Een talent krijgt toegang tot alle inzichten die gecreëerd worden binnen de applicatie over zijn eigen ontwikkeling.

De beschikbare ontwikkelmodules voor talenten zijn:

  • Vaardigheden (Coaching & Feedback)
  • Kennis (E-learning & Kennistest)
  • Competenties (Online assessment)
  • Motivatie (360 feedback & Online assessment)

Ben je een manager en een mentor?

Een Mentor is iemand die bijdraagt aan de ontwikkeling van de medewerkers (de talenten) met behulp van onze applicatie. Dit kan bijvoorbeeld door het invullen van analyses of ontwikkelacties. Denk hierbij aan een manager die in de 4YourTalent monitor toegang heeft tot zijn team en daar alle ontwikkelacties voor het team kan uitvoeren. Binnen de applicatie moet informatie over een medewerker of team worden vrijgegeven aan een mentor voordat hij/zij iets kan doen.

Ben je een Trainingsbureau voor talenten?

Als trainingsbureau ben je constant bezig met het maximaal ontwikkelen van de talenten van jouw trainees. De 4YourTalent HR tool is ontstaan vanuit trainers met een ontwikkelvisie en gemaakt voor trainers met focus op ontwikkeling. Om die reden stellen wij de 4YourTalent tool gratis beschikbaar aan trainingsbureaus. Zo kunnen we het maximale uit talenten halen.

Voor Talenten
vanaf
€ 9,50 per maand

Gedetailleerd inzicht in jouw talenten aan de hand van analyses of assessments, afhankelijk van de gekozen ontwikkelmodules in de 4YT HR tool.

1 module € 9,50 p.m. 40%
2 modules € 15,50 p.m. 70%
3 modules € 20,50 p.m. 90%
4 modules € 24,50 p.m. 100%

Voor Mentoren
vanaf
€ 2,50 per maand

Volledige toegang tot de applicatie met beschikking over alle tools die nodig zijn om jouw medewerkers maximaal te ontwikkelen.

Voor Trainingsbureaus
gratis HR tool

Volledige toegang tot alle tools die je nodig hebt om de trainingen bij jouw opdrachtgevers te ondersteunen en de ontwikkeling te borgen.

De kosten worden per maand vooruit in rekening gebracht op basis van de in de voorafgaande maand ingeschakelde ontwikkelmodules.

Online assessment prijzen

Bekijk ook onze online assessment prijzen