Interim management

Even tijdelijk een uitdaging op management-vlak? Moet de invulling van een management-vacature worden overbrugd, of is een van de managers onverhoopt langdurig ziek? Als interim manager zijn wij per direct hands-on inzetbaar voor de aansturing van die teams waar klant-contact plaatsvindt. De managers van 4YourTalent hebben allemaal veel (internationale) ervaring opgedaan in diverse (interim) management functies in verschillende branches, altijd in commerciële omgevingen.

De manager speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van het team naar een hoger niveau en het mede behalen van de organisatie doelstellingen. Voor beginnende managers een aardige kluif, het duurt gewoon een tijdje voordat je jouw stempel op een team kunt drukken. Ook in dit soort situaties leveren de interim managers van 4YourTalent een belangrijke bijdrage door de nieuwbakken manager te ondersteunen en te ontwikkelen on the job.

Bij het opzetten van een nieuw commercieel team kom je mogelijk al snel in een vervelende spagaat op management-vlak. Want bij hoeveel medewerkers moet je een manager aannemen om het nieuwe team aan te sturen? En bij hoeveel verkopers is dat rendabel? Lastige vragen om te beantwoorden omdat er geen eenduidig antwoorden voor zijn. Juist daarom kan het handig zijn om in zulke situaties tijdelijk voor interim management van 4YourTalent te kiezen. Vaak kan dat al in relatief lage deeltijd.

Informatie aanvragen