Training is een van de meest ingezette vormen om vaardigheden te ontwikkelen, gemiddeld heeft elke commercieel medewerker 4 tot 5 verkooptrainingen gevolgd gedurende zijn/haar loopbaan. Hoe houden wij deze volgende verkooptraining dan interessant? En hoe kunnen wij jou inspireren om opnieuw of verder te investeren in jouw ontwikkeling?

Hoewel het verkoop-vak al duizenden jaren bestaat is er in de uitvoering in grote lijnen niet zo heel veel veranderd. Wel hebben we verschillende namen gegeven, aan zowel de functie als aan het verkoopproces. Zo zijn we ooit begonnen als handelsreiziger en colporteur, later werd het verkoper of vertegenwoordiger en tegenwoordig noemen we het adviseur, accountmanager of zelfs salesmanager. Ook de “verschillende” manieren van verkopen kregen de meest fancy namen mee, zoals consultative selling of operational sales, enzovoort.

Maar hoe je de functie en het proces ook noemt, verkopen is niks anders dan een klant helpen bij het nemen van de juiste aankoop beslissing. Laten we samen sparren over de manier waarop dat zowel voor de klant als de verkoper (of wil jij het anders noemen?) het meest logisch en efficiënt verloopt.

Onze trainingen noemen we daarom sparsessies. Sessies met als doel om gezamenlijk een uniforme verkooptaal te bouwen waar we ons allemaal in kunnen vinden. In plaats van de typische trainingsmodules als vraagtechnieken, presentatie technieken, afsluit technieken en omgaan met weerstand bouwen we samen aan een logische structuur van jullie eigen (unieke) verkoopproces, volledig afgestemd op jullie klanten en hun (unieke) koopgedrag.

Zo creëren we samen voor elk soort klantcontact, voor zowel binnen- als buitendienst, klantenservice of serviceverleners een eigen structuur. Hiervoor zetten wij onze jarenlange commerciële en didactische ervaring in, maar vooral maken we hierbij gebruik van de gezamenlijke verkoopervaring en bedrijfskennis van jou en jouw collega’s. Laten we samen creëren… dat wordt leuk, interessant én effectief!

Deze trainingswijze hanteren wij bij de volgende sparsessies:

Verkoop vaardigheden

Commerciële training met gegarandeerd resultaat.

Coaching vaardigheden

Leer op effectieve wijze feedback te geven en coaching sessies met medewerkers te houden.

Management vaardigheden

Training management vaardigheden zoals;

  • Coachend leidinggeven
  • Vergadertechnieken
  • Correctie gesprekken
  • Voortgang gesprekken

Persoonlijke effectiviteit

Hoe manage ik mijn eigen werk.

In- en uitgaande service gesprekken

Krijg inzicht in hoe de klant het beste telefonisch te helpen.

Telefonische acquisitie

Leer over die drempel te stappen en succesvolle gesprekken te voeren.

Klant communicatie

Leer op effectieve wijze communiceren met uw klanten.

Informatie aanvragen

4YourTalent training