Menselijk gedrag is in veel gevallen de basis voor succes of falen. Waar 4 Your Talent onder nadere met online assessments metingen kan doen naar het gedrag van mensen gaan de psychologen bij Eduquest een stap verder.

Als onafhankelijke en gecertificeerde psychologen zullen zij een gedegen feedback en adviesgesprek houden met alle kandidaten die een online assessment afnemen vanuit 4 Your Talent. Dit omvat een heldere verklaring van hetgeen uit de metingen is gekomen maar bestaat daarnaast ook uit een onafhankelijk advies over waaraan eventueel aandacht besteed moet worden.

Naast de samenwerking met 4 Your Talent is Eduquest zeer succesvol in speciale assessments voor stressvolle beroepen. De defensie achtergrond (special forces) van de medewerkers maakt dat er ingeleefd kan worden in de wereld van bijvoorbeeld brandweer, IC-verpleging, politie of andere stressvolle beroepen. Ook het begeleiden van de deze groep werknemers na stressvolle situaties is een kernactiviteit binnen Eduquest.

Het eigen trainings-en vormingsinstituut in de binnenlanden van Noorwegen is speciaal ingericht voor leiderschapstrainingen. In een sessie van een aantal dagen kunnen hier leiderschapsteams (management en directie) getraind worden in leiderschapsvaardigheden. Ook hierbij is de combinatie van gediplomeerd psychologen met officiers achtergrond bij defensie bijzonder succesvol bij dergelijke ontwikkelprogramma’s voor leiders.

Meer informatie is te vinden op de website van Eduquest; www.eduquest.nl of neem contact met ons op zodat wij u verder adviseren.

Eduquest logo