Inzicht in je eigen talent is essentieel om je te kunnen ontwikkelen. Middels geavanceerde online assessment tools en talent analytics stelt PiCompany individuen, maar ook complete organisaties in staat om hun talenten te identificeren, te selecteren en door te ontwikkelen.

Inzicht bieden staat centraal bij alles wat we doen. Met onze assessment- en development tools bieden we organisaties inzicht in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van mensen. Onze rapportages maken cognitie, persoonlijkheid en drijfveren van medewerkers inzichtelijk. Door talentdata te helpen ontsluiten, kunnen we het inzicht in kwaliteiten, competenties en succesfactoren verder vergroten. Op individueel niveau, teamniveau en organisatieniveau.

De oplossingen die we bieden zijn robuust, modulair en schaalbaar, wetenschappelijk onderbouwd en eenvoudig te gebruiken. Hiermee leveren we concrete oplossingen voor actuele thema’s zoals talent management en competentiemanagement.

Middels de samenwerking met 4 Your Talent stellen we individuen en organisaties in staat om direct aan de slag te gaan met ontwikkeling. We geloven er samen in dat rekeninghouden met het talent van een individu bijdraagt aan de succesvolle ontwikkeling van gewenst gedrag.

Meer informatie is te vinden op de website van PiCompany; www.picompany.nl.

PiCompany logo