4YourTalent en PiCompany gaan samen talentontwikkeling stimuleren

 

Afgelopen april heeft 4 Your Talent B.V. besloten een nieuw project aan te gaan, namelijk een samenwerking met Picompany. Waar PiCompany uitblinkt in het in kaart brengen van talent en ontwikkelpotentieel is 4YourTalent de specialist in het monitoren van ontwikkeling en ontwikkelbehoeften. Deze samenwerking maakt het mogelijk om vanuit een online assessment het ontwikkeltraject van een (potentiële) medewerker te starten, te volgen en tot succes te brengen.

 

4YourTalent is de online talent ontwikkeltool waarmee het maximale uit de talenten van medewerkers gehaald kan worden. De tool geeft zowel de medewerker als de manager en eventueel de trainer inzicht in de talenten van de medewerker en geeft ook aan welke competenties aandacht nodig hebben. Middels de 4YourTalent tool is dit tot in detail inzichtelijk te maken. Hierbij wordt gekeken naar een aantal harde criteria zoals vaardigheden, kennisniveau, competenties en resultaten maar ook naar meer softe criteria als leerstijlen, drijfveren of kleurprofielen. De kwalitatief hoogwaardige online assessments van PiCompany gaan hier nu deel van uitmaken.

 

Norman Eijck, medeoprichter 4YourTalent: “Bij 4YourTalent draait het om het ontwikkelen van talenten. Wij doen dat vanuit een trainers achtergrond en vanuit die visie zijn wij constant op zoek naar de beste tools om mensen nog beter te kunnen ontwikkelen. Deze samenwerking geeft ons en onze klanten toegang tot de hoogwaardige assessments van PiCompany, waarbij de resultaten direct in onze tool zichtbaar zijn. Hiermee bieden wij de klanten een startpunt voor ontwikkeling na een assessment. Dat is iets wat uniek is in deze markt.

 

PiCompany is specialist in geavanceerde online talent management oplossingen. Met online tooling, talent analytics toepassingen en consultancy stelt zij organisaties in staat zelfstandig inzichten te verkrijgen in het talent, de inzetbaarheid en het ontwikkelpotentieel van medewerkers. Zowel op individueel, team- als organisatieniveau. Hiermee stelt PiCompany organisaties en de mensen die er werken in staat om, nu en later, succesvol te zijn.

 

Meer informatie PiCompany:http://www.picompany.nl