De 4YourTalent monitor is in verschillende situaties voor meerdere toepassingen inzetbaar. Zolang voor de taak of activiteit bepaalde vaardigheden, kennis, competenties en/of motivatie nodig zijn biedt de monitor de mogelijkheid om de ontwikkeling, en eventueel het resultaat daarvan, te borgen. Kiest u hieronder de omgeving die voor u van toepassing is, dan informeren wij u verder over de vele mogelijkheden van ons unieke monitoringsysteem.

Uw medewerkers acteren in een commerciële omgeving waarbij zij telkens hun verkoopvaardigheden en kennis inzetten om klanten aan uw organisatie te binden. Daarnaast zijn hun competenties en motivatie tevens bepalend voor hun resultaat, om niet te zwijgen van de activiteit van uw commerciële medewerkers.

Lees verder om te kijken hoe de 4YourTalent monitor hen kan helpen sturing te geven aan het resultaat!

Uw medewerkers leveren een belangrijke bijdrage vanuit een back-office positie waarbij zij dagelijkse hun vaardigheden, competenties, kennis en motivatie inzetten om die bijdrage op de meest effectieve manier tot stand te laten komen.

Lees verder om te kijken hoe de 4YourTalent monitor hen kan helpen te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling!

Uw scholieren bereiden zich optimaal voor op een goede start in de arbeidsmarkt. Daarvoor ontwikkelen zij dagelijks hun vaardigheden, competenties en kennis op het gebied van hun toekomstige droombaan, waar ze vanaf dag 1 gemotiveerd naar toe werken.

Lees verder om te kijken hoe de 4YourTalent monitor hen kan helpen hun droomstart op de arbeidsmarkt mogelijk te maken!

Uw pupillen oefenen graag om steeds beter te worden in hun favoriete sport, waarbij de ontwikkeling van hun vaardigheden en kennis een belangrijke bijdrage levert aan hun niveau.

Lees verder om te kijken hoe de 4YourTalent monitor hen kan helpen hun sportieve doelen te verwezenlijken!