Zakelijke omgeving

Uw medewerkers leveren een belangrijke bijdrage vanuit een back-office positie waarbij zij dagelijkse hun vaardigheden, competenties, kennis en motivatie inzetten om die bijdrage op de meest effectieve manier tot stand te laten komen.

De 4YourTalent monitor geeft voor al deze elementen op een heldere en overzichtelijke wijze een goed beeld van de ontwikkeling. Dat doet zij door alle persoonlijke data van de gebruiker in de monitor (daarbij kunt u denken aan vaardigheden, deelname aan E-learning modules, assessments, leerstijlen, DISC, enz.) te verzamelen en aan elkaar te linken. Op deze manier wordt niet alleen gekeken hoe een taak nog beter uitgevoerd kan voeren, maar de monitor draagt daarnaast direct bij aan het Persoonlijk Ontwikkeling Plan van uw medewerker.

Graag vertellen wij u meer over de vele mogelijkheden van onze 4YourTalent monitor. Wellicht kunnen we het binnenkort uw eigen ontwikkel monitor laten zijn, want we kunnen het volledig voor u customizen. Indien u uw contactgegevens bij ons achterlaat dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij beloven u, dat wordt een interessante!